Activiteiten

HBijeenkomsten

Speciaal voor volwassenen die bezig zijn te ontdekken wat hoogbegaafdheid voor hen betekent, organiseer ik vanuit mijn coachpraktijk eens in de (ongeveer) 6 weken een informele bijeenkomst in Utrecht.
Je kunt hier “lotgenoten” ontmoeten en je ervaringen en nieuw verworven inzichten delen. Mensen die al langer weten dat ze hoogbegaafd zijn, zijn vanzelfsprekend ook welkom. Tijdens deze bijeenkomsten ben ik beschikbaar voor advies en reflectie.
Een HBijeenkomst duurt van 14.00 tot 18.00 uur. We gaan naar een café om gezellig te praten en ervaringen uit te wisselen.
Optioneel kunnen deelnemers na afloop gezamenlijk uit eten gaan. Dit maakt geen deel uit van mijn programma, maar kan ter plekke georganiseerd worden door hen die daar zin in hebben!

HBijeenkomsten 2018:
4 februari
18 maart
29 april
10 juni
2 september
14 oktober
25 november

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via e-mail of via het contactformulier
Deze bijeenkomsten zijn gratis. De locatie in Utrecht maak ik bekend aan mensen die zich aangemeld hebben.

Inloopochtend Startpunt Wageningen

Iedere eerste donderdag van de maand is er een inloopochtend voor (vermoedelijk) hoogbegaafde volwassenen in Startpunt Wageningen. Tijdens deze bijeenkomsten kan men ervaringen delen met andere (vermoedelijk) hoogbegaafde volwassenen en vragen stellen aan mij als expert Hoogbegaafdheid. Ook voor studenten.

Voorbeeldthema’s die aan bod kunnen komen zijn: Wat is hoogbegaafdheid? Moet ik mijn IQ laten testen? Faalangst. Onderpresteren. Uitstelgedrag. Leren leren. Identiteitsontwikkeling. Mindset. Executieve functies. Piekeren. Laag zelfbeeld. Arbeidsconflicten. Hoogsensitiviteit.

De data voor 2018:
4 januari
1 februari
1 maart
5 april
3 mei
7 juni
5 juli
2 augustus
6 september
4 oktober
1 november
6 december

De toegang is gratis.
Het Startpunt Wageningen zit aan de Rooseveltweg 408a, in ’t Palet.
Zie ook:
startpunt

Overige evenementen

Week van de Hoogbegaafdheid: 10-18 maart 2018
Festival van talent 2018. Hoogbegaafdheid in actie: 24 maart 2016, Eckart College Eindhoven.