Activiteiten

HBijeenkomsten

Speciaal voor volwassenen die bezig zijn te ontdekken wat hoogbegaafdheid voor hen betekent, organiseer ik vanuit mijn coachpraktijk eens in de (ongeveer) 6 weken een informele bijeenkomst in Utrecht.
Je kunt hier “lotgenoten” ontmoeten en je ervaringen en nieuw verworven inzichten delen. Mensen die al langer weten dat ze hoogbegaafd zijn, zijn vanzelfsprekend ook welkom. Tijdens deze bijeenkomsten ben ik beschikbaar voor advies en reflectie.
Een HBijeenkomst duurt van 14.00 tot 18.00 uur. We gaan naar een café om gezellig te praten en ervaringen uit te wisselen.
Optioneel kunnen deelnemers na afloop gezamenlijk uit eten gaan. Dit maakt geen deel uit van mijn programma, maar kan ter plekke georganiseerd worden door hen die daar zin in hebben!

Vooraf aanmelden is verplicht. Deze bijeenkomsten zijn gratis. De locatie in Utrecht maak ik bekend aan mensen die zich aangemeld hebben voor de mailinglijst.

Wil jij daar ook op? Schrijf je dan HIER in. Je krijgt dan telkens een week voorafgaand aan een HBijeenkomst een uitnodigingsmail met alle benodigde informatie.

HBijeenkomsten 2020 :
12 januari
23 februari
05 april; wordt vervangen door een online tekst chatsessie. Stuur een mail als je mee wil doen.
17 mei; wordt vervangen door een online tekst chatsessie. Stuur een mail als je mee wil doen.
28 juni; gaat niet door
— zomerbreak
20 september; gaat niet door
01 november; wordt een online sessie met breakoutrooms. Mail me als je erbij wil zijn!
13 december

Vooraf aanmelden is verplicht. Deze bijeenkomsten zijn gratis. De locatie in Utrecht maak ik bekend aan mensen die zich aangemeld hebben voor de mailinglijst. Via deze mailinglijst verstuur ik de uitnodigingen voor deze bijeenkomsten.

Wil jij daar ook op? Schrijf je dan HIER in. Je krijgt dan telkens een week voorafgaand aan een HBijeenkomst een uitnodigingsmail met alle benodigde informatie.

Inloopochtend Startpunt Wageningen

Iedere eerste donderdag van de maand is er een inloopochtend voor (vermoedelijk) hoogbegaafde volwassenen in Startpunt Wageningen (09.30-11.30 uur). Tijdens deze bijeenkomsten kan men ervaringen delen met andere (vermoedelijk) hoogbegaafde volwassenen en vragen stellen aan mij als expert Hoogbegaafdheid. Ook voor studenten.

Voorbeeldthema’s die aan bod kunnen komen zijn: Wat is hoogbegaafdheid? Moet ik mijn IQ laten testen? Faalangst. Onderpresteren. Uitstelgedrag. Leren leren. Identiteitsontwikkeling. Mindset. Executieve functies. Piekeren. Laag zelfbeeld. Arbeidsconflicten. Hoogsensitiviteit.

Voor 2020 zijn de eerste 6 maanden weer vastgelegd:
2 januari
6 februari
5 maart
2 april → deze zal niet plaatsvinden in StartPunt, maar online. Wil jij meedoen? Stuur me dan een mail, dan krijg je de instructies.
7 mei → ook deze zal niet plaatsvinden in StartPunt, maar online. Wil jij meedoen? Stuur me dan een mail, dan krijg je de instructies.
4 juni → ook deze zal niet plaatsvinden in StartPunt, maar online. Wil jij meedoen? Stuur me dan een mail, dan krijg je de instructies.
2 juli → deze zal niet plaatsvinden in StartPunt, maar online. Wil jij meedoen? Stuur me dan een mail, dan krijg je de instructies.
6 augustus → deze zal niet plaatsvinden in StartPunt, maar online. Wil jij meedoen? Stuur me dan een mail, dan krijg je de instructies.
3 september → deze zal niet plaatsvinden in StartPunt, maar online. Wil jij meedoen? Stuur me dan een mail, dan krijg je de instructies.
1 oktober
5 november
3 december

De toegang is gratis.
Het Startpunt Wageningen zit aan de Rooseveltweg 408a, in ’t Palet.
Zie ook:
startpunt

Overige evenementen

Week van de Hoogbegaafdheid: 7-15 maart 2020