Workshop voor partners van hoogbegaafden

Voor veel volwassenen is het ontdekken van hun hoogbegaafdheid een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis. Het heeft vaak een groot effect op het zelfbeeld en ook gaat dit vaak gepaard met een proces van persoonlijke groei, maar soms ook met een proces van rouw.
Voor partners kan dit een lastige periode zijn. Je ziet je geliefde door een intens proces gaan. Wat doet dat met jou? Wat doet dat met jullie relatie?
Ik krijg regelmatig via cliënten door dat hun partner behoefte heeft aan contact met anderen die vergelijkbare ervaringen hebben.
Ook partners van hoogbegaafden die al wat langer met het thema bezig zijn, zijn van harte welkom.

Deze online workshop starten we met een korte introductie van het Delphi-model Hoogbegaafdheid. Aan de hand van de hierin beschreven kenmerken wisselen de deelnemers ervaringen uit. We delen niet alleen de lastige of verdrietige kant, ook kijken we naar wat er machtig mooi is aan het samenleven met een hoogbegaafde partner! Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen die bij je spelen.

Het is niet nodig dat de deelnemer zichzelf herkent in de kenmerken van Hoogbegaafdheid, maar het is ook geen bezwaar als dit wel het geval is.
Uit eerdere keren dat ik deze workshop organiseerde, kreeg ik als feedback terug dat het als een heel warm bad werd ervaren om de ervaringen met anderen te kunnen delen.

Datum: maandag 17 juni 19.30-22.00 uur, online via Zoom
Er is plaats voor 12 deelnemers, deelname kost 25 euro.

Wanneer de inschrijving vol is, kun je je op de wachtlijst plaatsen.
Mogelijk organiseer ik op korte termijn dan een nieuwe sessie.

Inschrijven

Geen evenementen