Workshop voor partners van hoogbegaafden

Op dinsdag 9 maart 2021, in de Week van de Hoogbegaafdheid, organiseer ik opnieuw een workshop voor partners van hoogbegaafde volwassenen.

Intro

Voor veel volwassenen is het ontdekken van hun hoogbegaafdheid een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis. Het heeft vaak een groot effect op het zelfbeeld en ook gaat dit vaak gepaard met een proces van persoonlijke groei, maar soms ook met een proces van rouw.
Voor partners kan dit een lastige periode zijn. Je ziet je geliefde door een intens proces gaan. Wat doet dat met jou? Wat doet dat met jullie relatie?
Ik krijg regelmatig via cliënten door dat hun partner behoefte heeft aan contact met anderen die vergelijkbare ervaringen hebben.
Ook partners van hoogbegaafden die al wat langer met het thema bezig zijn, zijn van harte welkom.

Deze workshop starten we met een korte introductie van het Delphi-model Hoogbegaafdheid. Aan de hand van de hierin beschreven kenmerken wisselen de deelnemers ervaringen uit. We delen niet alleen de lastige of verdrietige kant, ook kijken we naar wat er machtig mooi is aan het samenleven met een hoogbegaafde partner! Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen die bij je spelen.

Het is niet nodig dat de deelnemer zichzelf herkent in de kenmerken van Hoogbegaafdheid, maar het is ook geen bezwaar als dit wel het geval is.
Uit eerdere keren dat ik deze workshop organiseerde, kreeg ik als feedback terug dat het als een heel warm bad werd ervaren om de ervaringen met anderen te kunnen delen.

Details

Datum: dinsdag 9 maart 2021
Locatie: Zoom-sessie, met maximaal 8 deelnemers
Tijd: 13.00-16.00 uur
Prijs: 25 euro (inc btw) per persoon, je kunt bij inschrijving direct online betalen
Annulerings-
voorwaarden:
Annuleren is tot 24 uur voor aanvang mogelijk. Het inschrijfgeld minus 5 euro administratiekosten wordt dan teruggestort
Inschrijven: via deze pagina