Online presentatie: Begeleiden van Hoogbegaafde Volwassenen

Voor iedereen die in de context van werk of zorg hoogbegaafde volwassenen tegenkomt en begeleidt. In deze sessie van 3 uur neem ik je mee door het volgende programma:

  • Theoretische introductie Hoogbegaafdheid
  • Herkennen van hoogbegaafde volwassenen
  • Thema’s en behoeften van hoogbegaafde volwassenen.

Om aan deze online bijeenkomst deel te kunnen nemen, dien je mijn laatste boek Hoogbegaafd in Praktijk. Het versterken van persoonlijk leiderschap bij hoogbegaafde volwassenen gelezen te hebben. Heb je dit boek nog niet in je bezit? Bestel het dan hier: www.hoogbegaafdinpraktijk.nl

De sessie wordt gegeven in hoog tempo en is kennisintensief. De presentatie is bestemd voor professionals die nu nog niet veel kennis hebben van hoogbegaafde volwassenen. Ben je al ver(der) gevorderd in het thema en zoek je verdieping, dan zal de leeropbrengst mogelijk niet aansluiten bij je behoefte.

Deelname kost € 175 (incl. 21% btw). Inschrijven kan via de link die hieronder staat. Je kunt direct online afrekenen, maar het is ook mogelijk op een later moment te betalen. Je krijgt hiervoor een mail met instructies. Let op! deze mail kan in je spambox belanden, dus check dat wanneer je de mail niet in je inbox ziet verschijnen na je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief. De link om deel te nemen krijg je in een aparte mail.

Annuleren is niet mogelijk, wel kun je je ticket aan een ander persoon overdragen. Geef mij dan de naam door van degene die jou vervangt (i.v.m. toelaten vanuit de wachtruimte).

Inschrijven

Geen evenementen